• A350-900.jpg

Vluchtmogelijkheden

Onze overwinteringen worden aangeboden zonder vlucht. OBI en veel van onze gasten hebben al vele jaren goede ervaringen met Reisburo BusinessGo uit Hengelo. Onze gastheren en gastvrouwen reizen aan de start van onze overwintering vanuit Amsterdam naar Bali en vergezellen u graag.

Indien u liever op eigen gelegenheid naar Bali reist staat dit u natuurlijk vrij. BusinessGO kan desgewenst elke vlucht voor u reserveren. Ons contactpersoon is mevr. Olga Tiggelaar, u kunt haar bereiken op weekdagen tijdens kantooruren op +31(0)546 44 90 29.

Singapore Airlines

is één van 's werelds meest betrouwbare en bekroonde luchtvaartmaatschappijen, geroemd om de uitstekende service aan boord. In minder dan 13 uur vliegt u rechtstreeks van Amsterdam, of Dusseldorf naar Singapore. Na een korte overstaptijd vliegt u daarna in 2,5 uur naar Bali. Ook op de terugreis vliegt u rechtstreeks van Bali naar Singapore en vandaar in één keer door naar Amsterdam of Dusseldorf. Deze vluchten vanuit Europa naar Singapore en v.v. worden uitgevoerd met een Airbus A350-900, uitgerust met de meest geavanceerde technologie en met unieke eigenschappen als een hoger plafond en grotere ramen. Bovendien beschikt het toestel over speciaal ontworpen verlichting om jetlag te verminderen en heeft het een luchtverversingssysteem dat elke 2 à 3 minuten de lucht compleet ververst en filtert. Al deze eigenschappen bieden de passagiers nog meer reiscomfort.

De A350 is voorzien van de allernieuwste (next generation) stoelen in Economy Class en Business Class. Nieuw is ook de introductie van Premium Economy Class op de vluchten van en naar Amsterdam, Brussel en Dusseldorf.

Economy Class

met aan boord 187 stoelen, laat een duidelijke verbetering zien. De stoelen staan riant in een 3-3-3 opstelling, waarbij iedere stoel onder andere is voorzien van een verstelbare voet- en hoofdsteun. Met een seat pitch van 81 cm en uw eigen TV scherm vliegt de tijd voorbij. Singapore Airlines biedt haar Economy Class passagiers een aantrekkelijke bagagevrijdom van 30 kg per persoon.

 

Aanvullende mogelijkheden

Singapore Airlines biedt u de mogelijkheid om uw vluchtroute aan te passen. U kiest zelf hoe u buiten Bali uw reis invult. Onze partners, op Bali, KCBJ Tours & Travel, of in Nederland, Business Go, staan u graag bij met het bekijken van verschillende mogelijkheden.