Vluchtmogelijkheden

Een retourvlucht naar Bali wordt door verschillende luchtvaartmaatschappijen aangeboden. OBI heeft goede ervaringen met Singapore Airlines en heeft voor haar gasten speciale voorwaarden afgesproken. Zo kunt u, mocht het nodig zijn en indien u voor het door ons aangeboden ticket kiest, uw terugreisdatum met maar bescheiden kosten wijzigen en hoeft u pas 60 dagen voor vertrek te betalen! Onze gastheren en gastvrouwen reizen aan de start van onze overwintering ook met Singapore Airlines naar Bali en vergezellen u graag.

Indien u liever op eigen gelegenheid naar Bali reist staat dit u natuurlijk vrij. Onze partner Business GO kan elke gewenste vlucht voor u reserveren.

OBI-ticket

Singapore Airlines

is één van 's werelds meest betrouwbare en bekroonde luchtvaartmaatschappijen, geroemd om de uitstekende service aan boord. In minder dan 13 uur vliegt u rechtstreeks van Amsterdam naar Singapore. Na een korte overstaptijd, eveneens non-stop in 2,5 uur naar Bali. Ook op de terugreis vliegt u rechtstreeks van Bali naar Singapore en vandaar in één keer door naar Amsterdam. De vluchten van Amsterdam naar Singapore v.v. worden uitgevoerd met een Airbus A350-900. Het modernste vliegtuigtype in de luchtvaart, uitgerust met de meest geavanceerde technologie en met unieke eigenschappen als een hoger plafond en grotere ramen. Bovendien beschikt het toestel over speciaal ontworpen verlichting om jetlag te verminderen en heeft het een luchtverversingssysteem dat elke 2 à 3 minuten de lucht compleet ververst en filtert. Al deze eigenschappen gaan de passagiers nog meer reiscomfort bieden.

De A350 is voorzien van de allernieuwste (next generation) stoelen in Economy Class en Business Class. Nieuw is ook de introductie van Premium Economy Class op de vluchten van en naar Amsterdam.

Economy Class

met aan boord 187 stoelen, laat een duidelijke verbetering zien. De stoelen staan riant in een 3-3-3 opstelling, waarbij iedere stoel onder andere is voorzien van een verstelbare voet- en hoofdsteun. Met een seat pitch van 81 cm en uw eigen TV scherm vliegt de tijd voorbij. Singapore Airlines biedt haar Economy Class passagiers een aantrekkelijke bagagevrijdom van 30 kg per persoon.

Premium Economy Class,

beschikt over bredere stoelen dan in de Economy Class met meer comfort. Met slechts 24 stoelen in een aparte cabine biedt deze klasse de passagier vele extra's, waarbij gedacht moet worden aan een seat pitch van 96,5 cm en waarbij de stoel 20 cm achterover kan leunen. Tevens heeft men de beschikking over een volledig HD-beeldscherm van 34 cm en geluidsreducerende koptelefoons, waardoor passagiers nog meer gaan genieten van het in-flight entertainment. Passagiers hebben naast de drie hoofdgerechten waaruit men aan boord kan kiezen, ook de mogelijkheid om voor vertrek een keuze te maken uit 8 Premium Economy Book the Cook maaltijden. Voorbeelden van de culinaire gerechten zijn gegrilde kipfilet, beef rendang, Thaise curry met garnalen en Belgische waffles. De maaltijden worden vergezeld van een glas champagne - gedurende de hele vlucht beschikbaar  - of van één van de met zorg geselecteerde wijnen.

Om een complete ervaring te garanderen krijgen passagiers voorrang bij het inchecken, kunnen zij 35 kgs check-in bagage meenemen en zal deze bij aankomst eerder op de band liggen. Tot slot ontvangen leden van het KrisFlyer frequent-flyer programma ook nog eens 10% meer mijlen zodra zij met Premium Economy Class vliegen.

Door het beperkte aantal stoelen (24) in deze klasse moet elke aanvraag apart worden getoetst op beschikbaarheid.

 

Aanvullende mogelijkheden

Singapore Airlines biedt u in 2020 weer de mogelijkheid om uw vluchtroute aan te passen. U kiest zelf hoe u buiten Bali uw reis invult. Onze partners, op Bali, KCBJ Tours & Travel, of in Nederland, Business Go, staan u graag bij met het bekijken van verschillende mogelijkheden.Vraag naar de mogelijkheden voor de overwintering in 2020!