Vluchtmogelijkheden

Een retourvlucht naar Bali wordt door verschillende luchtvaartmaatschappijen aangeboden. OBI heeft al vele jaren goede ervaringen met Singapore Airlines en u kunt bij onze partner BusinessGo uit Almelo een retour boeken met speciale voorwaarden. De prijzen voor de overwintering in 2021 verwachten we midden mei te kunnen publiceren. Mocht het nodig zijn en indien u voor het door ons aanbevolen ticket kiest, uw terugreisdatum met maar bescheiden kosten wijzigen en hoeft u pas 60 dagen voor vertrek te betalen! Onze gastheren en gastvrouwen reizen aan de start van onze overwintering ook met Singapore Airlines naar Bali en vergezellen u graag.

Indien u liever op eigen gelegenheid naar Bali reist staat dit u natuurlijk vrij. Onze partner Business GO kan elke gewenste vlucht voor u reserveren. Ons contactpersoon is mevr. Olga Tiggelaar, u kunt haar bereiken op weekdagen tijdens kantooruren op +31(0)546 44 90 29.

Singapore Airlines

is één van 's werelds meest betrouwbare en bekroonde luchtvaartmaatschappijen, geroemd om de uitstekende service aan boord. In minder dan 13 uur vliegt u rechtstreeks van Amsterdam naar Singapore. Na een korte overstaptijd, eveneens non-stop in 2,5 uur naar Bali. Ook op de terugreis vliegt u rechtstreeks van Bali naar Singapore en vandaar in één keer door naar Amsterdam. De vluchten van Amsterdam naar Singapore v.v. worden uitgevoerd met een Airbus A350-900. Het modernste vliegtuigtype in de luchtvaart, uitgerust met de meest geavanceerde technologie en met unieke eigenschappen als een hoger plafond en grotere ramen. Bovendien beschikt het toestel over speciaal ontworpen verlichting om jetlag te verminderen en heeft het een luchtverversingssysteem dat elke 2 à 3 minuten de lucht compleet ververst en filtert. Al deze eigenschappen gaan de passagiers nog meer reiscomfort bieden.

De A350 is voorzien van de allernieuwste (next generation) stoelen in Economy Class en Business Class. Nieuw is ook de introductie van Premium Economy Class op de vluchten van en naar Amsterdam.

Economy Class

met aan boord 187 stoelen, laat een duidelijke verbetering zien. De stoelen staan riant in een 3-3-3 opstelling, waarbij iedere stoel onder andere is voorzien van een verstelbare voet- en hoofdsteun. Met een seat pitch van 81 cm en uw eigen TV scherm vliegt de tijd voorbij. Singapore Airlines biedt haar Economy Class passagiers een aantrekkelijke bagagevrijdom van 30 kg per persoon.

 

Aanvullende mogelijkheden

Singapore Airlines biedt u de mogelijkheid om uw vluchtroute aan te passen. U kiest zelf hoe u buiten Bali uw reis invult. Onze partners, op Bali, KCBJ Tours & Travel, of in Nederland, Business Go, staan u graag bij met het bekijken van verschillende mogelijkheden.Vraag naar de mogelijkheden voor de overwintering in 2021!