• reisbeg6.jpg
  • reisbeg5.jpg
  • reisbeg4.jpg
  • reisbeg8.jpg
  • reisbeg2.jpg
  • reisbeg7.jpg
  • reisbeg1.jpg
  • reisbeg3.jpg

Nederlandse reisbegeleiding

In elk hotel heeft OBI een eigen gastvrouw of gastheer die toeziet op een soepele gang van zaken tijdens uw verblijf. Zij hebben al eerder op Bali en in Sanur overwinterd en zijn bekend met het hotelpersoneel en de omgeving, de Balinese gewoonten en cultuur. Zij delen deze kennis graag met u en zijn dagelijks beschikbaar om u met raad en daad bij te staan.

Tijdens onze informatiemiddagen zijn er altijd enkele gastheren en gastvrouwen aanwezig en kunt u alvast kennis maken.

Een veilig gevoel, zo ver van huis.

Uw reisbegeleiding regelt medische zorg op Bali

Gedurende de overwinteringsperiode worden onze gasten opgenomen in de praktijk van een lokale huisarts met ruim twintig jaar ervaring in het behandelen en begeleiden van overwinteraars. Deze service is uniek voor een Nederlandse reisorganisatie, maar volgens ons geen overbodige luxe bij een langdurig verblijf in een ver en tropisch land. Al ruim voor uw vertrek wordt u op de hoogte gesteld van de te nemen maatregelen om in goede gezondheid te overwinteren. U dient in elk geval volledig zelfredzaam te zijn, in die zin dat u geen dagelijkse hulp nodig hebt. Wij zetten de voordelen van overwinteren op Bali met Nederlandse ondersteuning van de medische zorg en reisbegeleiding op een rijtje.

 
 

Wij geven voorlichtingen voor vertrek

Voordat u besluit een reis te boeken, kunt u tijdens een van de informatiemiddagen al met vragen bij ons terecht. Geruime tijd voor uw vakantie naar Bali wordt tijdens de contactbijeenkomsten advies gegeven over de noodzakelijke vaccinaties en hygiënische maatregelen.

Uw verantwoordelijkheden op Bali

Het besluit om terplaatse een Indonesische arts in te schakelen is te allen tijde een besluit van de gasten zelf. Bij gezondheidsproblemen is de Indonesische huisarts verantwoordelijk voor uw behandeling. Indien nodig zal deze arts u verwijzen naar een goed uitgerust ziekenhuis. Met dit ziekenhuis heeft OBI al jaren goede ervaringen. Als u van de diensten van de Balinese huisarts gebruikmaakt, wordt u geacht de kosten van het consult aan hem te voldoen. Er geldt een basistarief van IDR 500 000 (ongeveer € 30). Voor eventuele extra werkzaamheden wordt een aanvullend bedrag gerekend. Na terugkeer in Nederland kunt u vervolgens de door de Indonesische arts opgestelde nota indienen bij uw ziektekostenververzekering. Eventuele hulp in het ziekenhuis wordt rechtstreeks gedeclareerd aan uw zorgverzekeraar. Tegelijk met uw boekingsbevestiging ontvangt u uitgebreide informatie over inentingen en andere medische zaken die van belang zijn voor een (langdurig) verblijf in de tropen.

Ga goed voorbereid op reis met ons

Heeft u nog vragen over de procedure of over de reisbegeleiding op Bali zelf? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij zijn te bereiken via +31 (0)30 320 0505 of via het onderstaande contactformulier.

Contactformulier

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Privacyverklaring

OBI : voor een onbezorgde overwintering, veilig en vertrouwd.