De keuze van de hotels

Door jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat er nodig is om een lang verblijf tot een comfortabel verblijf te maken. Dit is onder andere terug te vinden in de selectie van de hotels/parken, want niet ieder hotel is geschikt voor een verblijf van 4 tot 9 weken. Juist omdat u er een langere tijd verblijft, is het van groot belang dat u zich thuis voelt. Om deze reden vindt u in ons programma dan ook geen grote onpersoonlijke hotels, maar veeleer de wat kleinere en middelgrote hotelparken, waar een intiemere sfeer heerst. En..... waar u op loopafstand alles kunt krijgen wat u nodig hebt, zoals een supermarkt, bank, postkantoor, apotheek, winkeltjes en restaurantjes.

 

Hotelwisselplan

Lijkt u 6 of 9 weken op één plaats misschien wat te lang en wilt u wel eens een paar dagen wisselen van hotel? Dat is mogelijk met het hotelwisselplan, waarmee uw verblijf vanzelf een avontuurlijk karakter krijgt. Zo zijn enkele hotels gekoppeld aan een of meerdere zusterhotels waarmee u een aantal dagen kunt wisselen. Soms op Bali zelf, maar ook op Java en Lombok of zelfs Sulawesi.

Wat is er nu zo bijzonder aan dit hotelwisselplan? Ten eerste bent u tot het laatste moment vrij om te beslissen. Eenmaal op Bali kunt u, wanneer u er even tussenuit wilt samen met uw gastheer de uitwisseling boeken bij de receptie van uw hotel. Wanneer het ú uitkomt, dus u hoeft dit niet al een half jaar van tevoren in Nederland vast te leggen. Voor u een prettig en vrij gevoel want eenmaal op Bali heeft u misschien wel helemaal geen zin om uw park te verlaten. Maar als u plotseling wèl een paar dagen elders wilt verblijven, dan kunt u dit op hetzelfde moment ter plaatse beslissen.

Wanneer u wisselt van hotel moet u uiteraard wel uw kamer of bungalow ontruimen. U kunt dan uw bagage in uw "eigen hotel" achterlaten en met een reistas op pad gaan. Bij terugkomst op Bali garandeert uw hotel weer een gelijkwaardige kamer, hoewel dit misschien niet altijd uw "eigen" kamer zal zijn. Waar mogelijk zal men wel proberen uw eigen kamer voor u vast te houden.

De hotels die voor uitwisseling in aanmerking komen vallen alle min of meer in dezelfde categorie als uw "basishotel" op Bali. Er zijn eventueel ook wisselmogelijkheden met een hotel in een hogere categorie; hiervoor moet dan uiteraard een toeslag betaald worden.

Familie op bezoek tijdens uw overwintering

Regelmatig krijgen onze gasten op Bali bezoek van familieleden op vakantie of op doorreis. OBI denkt met u mee en kan op verzoek transfers van de luchthaven naar uw hotel en terug organiseren.

Onze hotelparken ontvangen uw familie natuurlijk ook graag en hanteren indien u via OBI boekt een speciaal ‘OBI-Familie’ tarief. Zowel voor gasten op uw kamer als voor extra kamers.

Uw familieleden mogen in dat geval tijdens hun bezoek inschrijven op de excursies en activiteiten en mocht het nodig zijn gebruik maken van de kennis van de  meereizende gepensioneerde artsen. Meer informatie op aanvraag.

Prijzen

Deze vindt u in onze brochure.

Bezoek een van onze informatiemiddagen in Fletcherhotel Veldenbos te Nunspeet. De eerste staat gepland woensdag 29 juli 2021. U kunt ook een afspraak maken bij ons op kantoor in Breda, Hilversum, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of Maastricht.