Overwinteringsreizen Bali Indonesië

OBI organiseert in 2022* voor het 27e jaar overwinteringen op Bali. Als enige specialist in de Benelux zijn wij uitgegroeid tot een organisatie met een zeer persoonlijke werkwijze en benadering. Wij zijn met een heel team gedurende uw verblijf op Bali aanwezig.

Al in de voorbereiding onderscheidt OBI zich door een uitgebreide voorlichting over Bali en het overwinteren. Op de informatiemiddagen wordt u ingelicht over alle aspecten van het verblijf en kunt u kennismaken met de mensen achter OBI. Het vertrek naar Bali vindt plaats vanaf 16 januari 2022*. U heeft de keuze uit verschillende hotelparken in Sanur aan de oostkust van Bali. Ieder hotel is gekoppeld aan een eigen vertrekdatum. Indien u een overwintering wilt combineren met andere reisplannen kan in overleg uw reis- en verblijfschema worden aangepast.

* Door het nog ontbreken van realistische voorspellingen op welke termijn en onder welke voorwaarden Indonesië weer internationale toeristen gaat toelaten zijn wij helaas genoodzaakt onze reizen voorlopig op te schorten. Ook de eerder geplande informatiemiddagen en aanwezigheid op reisbeurzen gaan voorlopig niet door. We hebben een videobrochure laten maken waarin gasten, gastvrouwen en gastheren u vertellen over onze reizen. Klik HIER om de videobrochure te bekijken.

Brochure

Aanvragen

Via onze nieuwsbrief kunt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen. Laat hier uw e-mailadres achter om u aan te melden.

De voorbereiding van uw reis

Wij weten als geen ander wat er nodig is om een lang verblijf tot een comfortabel verblijf te maken. Dit is onder andere terug te vinden in de selectie van de hotels, want niet ieder hotel is even geschikt voor een verblijf van 4 tot 8 weken. Het is belangrijk dat u vóór het boeken van een overwintering een goed beeld krijgt van de accommodatie en de omgeving waar u verblijft. Juist omdat u er een langere tijd verblijft, is het van groot belang dat u zich thuis voelt. Om deze reden vindt u in ons programma dan ook geen onpersoonlijke hotels maar verschillende typen, elk met even eigen karakter. Zowel kleinere als middelgrote hotelparken waar u op loopafstand alles kunt krijgen wat u nodig hebt, zoals een supermarkt(je), bank, postkantoor, apotheek, winkels en restaurants. We laten het u graag zien. U bent van harte welkom op een van onze informatiemiddagen in Hotel Veldenbos in Nunspeet of op afspraak bij ons op kantoor in Breda, Hilversum, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam of Maastricht.

Aangezien we tijdelijk geen gasten op kantoor kunnen ontvangen hebben we een videobrochure laten maken waarin gasten, gastvrouwen en gastheren u vertellen over onze reizen. Klik HIER om de videobrochure te bekijken.

 
De reisbegeleiding

In elk hotelpark heeft OBI een eigen gastvrouw of gastheer die dagelijks toeziet op een soepele gang van zaken tijdens uw verblijf. Zij zijn bekend met het hotel, personeel en de lokale omgeving met al haar bijzonderheden. Verder zijn er tijdens uw verblijf op Bali ook gepensioneerde Nederlandse artsen  aanwezig. Zij behandelen u niet zelf maar kennen de weg en ondersteunen u indien een gang naar de Indonesische ziekenzorg nodig is.

 

 Activiteiten op Bali

Een voordeel van een lang verblijf gelijktijdig met anderen is dat u afspraken kunt maken om iets te ondernemen. Naast de vele excursies organiseren wij activiteiten voor zowel de sportieve als de cultureel ingestelde overwinteraar. 

Deelname is natuurlijk geheel vrijblijvend. 

 

 

 

Het voordeel van een kleine organisatie

Door zich volledig op Bali te specialiseren heeft OBI een uitstekende band opgebouwd met de hoteliers. OBI-gasten ondervinden dan ook vaak tot hun verrassing dat ze een VIP behandeling krijgen van het hotelpersoneel. Veel van onze gasten hebben het zo naar hun zin dat ze jaarlijks terugkomen om te genieten van Bali en hun nieuwe vriendschappen te onderhouden. 

Het unieke van OBI is verder dat de gehele organisatie gedurende uw verblijf op Bali aanwezig is.

Brochure

Aanvragen