Overwinteringsreizen 2021

van 11 januari tot 14 maart 2021

Een overwintering is geen weekendje-weg en daarom niet iets wat zomaar even via het internet geboekt wordt. Het is belangrijk dat u voor het boeken van een overwintering een goed beeld krijgt van onze organisatie, de accommodatie en de omgeving waar u verblijft.

Wij vinden het belangrijk om u juist in dit digitale tijdperk een presentatie of een persoonlijk gesprek aan te bieden. Hier vertellen wij wat u van ons mag verwachten en krijgt u de gelegenheid om uw vragen te stellen en de mensen achter OBI te ontmoeten.

U kunt zich aanmelden door op brochure te klikken en uw gegevens achter te laten of via: e-mail: info@overwinterenbali.nl, via skype: OBI overwinterenbali.nl of telefoon: +31(0)30 320 0505. 

Via onze nieuwsbrief kunt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen. Laat hier uw e-mailadres achter om u aan te melden.

Informatiemiddagen 2021

Woensdag 29 juli organiseren wij onze informatiemiddag in Fletcher hotel Veldenbos te Nunspeet. Hier krijgt u uitgebreide informatie over onze overwinteringen, de vele activiteiten en krijgt u de kans om kennis te maken met de organisatie. Aanmelden kan via de contactpagina op onze website, via e-mail info@overwinterenbali.nl of telefonisch +31 (0)30-320 0505.

Naast de informatiemiddagen bent u op afspraak van harte welkom bij ons op kantoor in Breda, Utrecht, Hilversum, Amsterdam, Rotterdam of Maastricht. Belt u voor een afspraak? +31(0)30-320 0505.