Overwinteringsreizen 2022

van 16 januari tot 16 maart 2022

Door het nog ontbreken van realistische voorspellingen op welke termijn en onder welke voorwaarden Indonesië weer internationale toeristen gaat toelaten zijn wij helaas genoodzaakt onze reizen voorlopig op te schorten. Ook de eerder geplande informatiemiddagen en aanwezigheid op reisbeurzen gaan voorlopig niet door.

Een overwintering is geen weekendje-weg en daarom niet iets wat zomaar even via het internet geboekt wordt. Het is belangrijk dat u voor het boeken van een overwintering een goed beeld krijgt van onze organisatie, de accommodatie en de omgeving waar u verblijft.

Wij vinden het belangrijk om u juist in dit digitale tijdperk een presentatie of een persoonlijk gesprek aan te bieden. Hier vertellen wij wat u van ons mag verwachten en krijgt u de gelegenheid om uw vragen te stellen en de mensen achter OBI te ontmoeten.

Aangezien we tijdelijk geen gasten op kantoor kunnen ontvangen hebben we een videobrochure laten maken waarin gasten, gastvrouwen en gastheren u vertellen over onze reizen. Klik HIER om de videobrochure te bekijken.

U kunt zich aanmelden door op brochure te klikken en uw gegevens achter te laten of via: e-mail: info@overwinterenbali.nl, via skype: OBI overwinterenbali.nl of telefoon: +31(0)30 320 0505. 

Via onze nieuwsbrief kunt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen. Laat hier uw e-mailadres achter om u aan te melden.

Informatiemiddagen 2022

Door het nog altijd ontbreken van realistische voorspellingen op welke termijn en onder welke voorwaarden Indonesië weer internationale toeristen gaat toelaten zijn wij helaas genoodzaakt onze reizen voorlopig op te schorten. Ook de eerder geplande informatiemiddagen en aanwezigheid op reisbeurzen gaan voorlopig niet door.

Onze informatiemiddagen organiseren wij in Fletcher hotel Veldenbos te Nunspeet. Hier krijgt u uitgebreide informatie over onze overwinteringen, de vele activiteiten en krijgt u de kans om kennis te maken met de organisatie. Aanmelden kan via de contactpagina op onze website, via e-mail info@overwinterenbali.nl of telefonisch +31 (0)30-320 0505.

Naast de informatiemiddagen bent u op afspraak van harte welkom bij ons op kantoor in Breda, Utrecht, Hilversum, Amsterdam, Rotterdam of Maastricht. Belt u voor een afspraak? +31(0)30-320 0505. *Aangepaste openingsuren vindt u hier.*