• activiteit1.jpg
  • activiteit8.jpg
  • activiteit3.jpg
  • activiteit4.jpg
  • activiteit7.jpg
  • activiteit5.jpg
  • activiteit6.jpg
  • activiteit2.jpg

Golf op Bali

Bali heeft enkele schitterende golfbanen, waarvan zonder overdrijving gezegd kan worden dat zij tot de mooiste ter wereld behoren. Dankzij de uiteenlopende ligging, van hoog in de bergen tot langs de Balizee en Indische Oceaan, gaat het spel op Bali niet snel vervelen.  Een "must" voor iedere golfliefhebber.

De greenfees op Bali hebben de reputatie voor nederlandse begrippen hoog te zijn. Op onze "homecourse" de Bali Beach Golf Course in Sanur krijgt u als OBI gast een speciale korting: u betaald per 9-holes i.p.v. IDR 840.000 slechts IDR 450.000 (ca. 25 EURO) en per 18-holes i.p.v. IDR 1.050.000 slechts IDR 550.000 (ca. 32 EURO) inclusief caddie en flesje water. Zo bespaart u maar liefst 23 - 30 EURO per ronde!

Bent u niet met OBI op Bali maar wilt u toch besparen op uw greenfee van de Bali Beach Golf Course in Sanur? Stuur dan een e-mail naar golf@overwinterenbali.nl onder vermelding van GREENFEEKORTING met daarin uw namen, handicaps en de gewenste speeldag. Wij melden u aan op de club en u bepaart €5,- per speler!

Bali Beach Golf Course. De oudste golfclub op Bali. Deze 9-holes baan biedt uitdaging aan zowel beginnende als gevorderde spelers. OBI organiseert hier een 6 weekse stableford competitie en een matchplay ladder wedstrijd. De baan beschikt over een puttinggreen en chippingground waar u de hele dag welkom bent. 's Avonds kunt  u gebruik maken van de driving range.

Voor de andere banen kan OBI u aantrekkelijke arrangementen aanbieden waarbij u bijvoorbeeld uw vervoer vanuit Sanur naar de baan en terug bij de greenfee inbegrepen krijgt of bij twee greenfees zelfs het vervoer en een hotelovernachting ter plaatse! Onze golf-coordinator organiseert speeldagen op alle banen waarop u van harte welkom bent.

Bali Handara Golf Club. Deze 18-holes golfbaan ligt op ongeveer duizend meter hoogte, een kleine anderhalf uur rijden vanaf Sanur. Het is er heerlijk spelen want de temperatuur is daar aangenaam koel. Over Handara, in de bergen van Bali, wordt geschreven: "De baan dwingt tot nadenken, tot het goed bepalen van de speelstijl. Elke afslag moet geplaatst zijn, elke approach vereist enig denkwerk. Bali Handara is voor spelers van alle niveaus een uitdaging. Een paradijsje in de bergen".

Nirwana Bali Golf Club. Een 18-holes golfbaan, ontworpen door Greg Norman, aan de westkust van Bali. Afslagen over en langs rijstvelden. Een viertal holes leidt langs de kust, met een prachtig uitzicht op de huizenhoge golven die dag en nacht op de rotskust beuken. De zevende hole heeft een afslag over de donderende branding. Links van de green staat, op een eilandje in de Indische Oceaan, de indrukwekkende tempel van Tanah Lot. Een onvergetelijke ervaring. Deze baan sluit juni 2017 voor renovatie, de verwachting is voor een aantal jaren, we houden u via deze pagina op de hoogte.

New Kuta Golf. De in 2007 aangelegde 18-holes golfbaan, iets ten zuiden van Kuta is een schitterende baan, geschikt voor beginnende en zeker voor gevorderde spelers. De wind heeft vrij spel op deze baan, waarvan de tweede negen prachtig langs de kust is getekend. Fraaie uitzichten maken deze spannende baan tot een aanwinst voor de golfpret op Bali.

Bali National Golf Club. Een mooie 18-holes golfbaan op 100 hectare van het schiereiland Nusa Dua. Eind 2014 zijn na grondige renovatie de holes heropend en ook direct bekroond voor het ontwerp. Al spelend heeft u prachtige uitzichten over de Indische Oceaan en Nusa Dua.

 

Bukit Pandawa Golf & Countryclub. Bali's jongste golfbaan is een prachtige 18-holes championship par 3 gelegen op het zuidkust van Bali. Gelegen boven het beroemde Pandawa Beach speelt u uitkijkend over de Indische oceaan. Zeer de moeite waard!

"Een prachtige en uitdagende golfreis."

 

Golfclinic voor beginners

U heeft altijd al eens kennis willen maken met de golfsport? Wij bieden u een mooie gelegenheid om dit op Bali eens te proberen. De golfclinic is bedoeld voor beginners van alle parken en wordt uitsluitend georganiseerd voor OBI-deelnemers. Meer informatie tijdens de informatiemiddagen.