Golf op Bali

Bali heeft enkele schitterende golfbanen, waarvan zonder overdrijving gezegd kan worden dat zij tot de mooiste ter wereld behoren. Dankzij de uiteenlopende ligging, van hoog in de bergen tot langs de Balizee en Indische Oceaan, gaat het spel op Bali niet snel vervelen.  Een "must" voor iedere golfliefhebber.

Voor deze banen kan OBI u aantrekkelijke arrangementen aanbieden waarbij u bijvoorbeeld uw vervoer vanuit Sanur naar de baan en terug bij de greenfee inbegrepen krijgt of bij twee greenfees zelfs het vervoer en een hotelovernachting ter plaatse! Onze golf-coordinator organiseert speeldagen op alle Balinese banen.

Bali Handara Golf Club. Deze 18-holes golfbaan ligt op ongeveer duizend meter hoogte, ongeveer anderhalf uur rijden vanaf Sanur. Het is er heerlijk spelen want de temperatuur is daar aangenaam koel. Over Handara, in de bergen van Bali, wordt geschreven: "De baan dwingt tot nadenken, tot het goed bepalen van de speelstijl. Elke afslag moet geplaatst zijn, elke approach vereist enig denkwerk. Bali Handara is voor spelers van alle niveaus een uitdaging. Een paradijsje in de bergen".

New Kuta Golf. De in 2007 aangelegde 18-holes golfbaan, iets ten zuiden van Kuta is een schitterende baan, geschikt voor beginnende en zeker voor gevorderde spelers. De wind heeft vrij spel op deze baan, waarvan de tweede negen prachtig langs de kust is getekend. Fraaie uitzichten maken deze spannende baan tot een aanwinst voor de golfpret op Bali.

Bali National Golf Club. Een mooie 18-holes golfbaan op 100 hectare van het schiereiland Nusa Dua. Eind 2014 zijn na grondige renovatie de holes heropend en ook direct bekroond voor het ontwerp. Al spelend heeft u prachtige uitzichten over de Indische Oceaan en Nusa Dua.

Bukit Pandawa Golf & Countryclub. Bali's jongste golfbaan is een prachtige 18-holes championship par 3 gelegen op het zuidkust van Bali. Gelegen boven het beroemde Pandawa Beach speelt u uitkijkend over de Indische oceaan. Zeer de moeite waard!

"Een prachtige en uitdagende golfreis."

 

Golfclinic voor beginners

U heeft altijd al eens kennis willen maken met de golfsport? Wij bieden u een mooie gelegenheid om dit op Bali eens te proberen. De golfclinic is bedoeld voor beginners van alle parken en wordt uitsluitend georganiseerd voor OBI-deelnemers. Meer informatie tijdens de informatiemiddagen.