Tennis

Wekelijks organiseren we een speeldag op een lokale (overdekte) speellocatie voorzien van alle gemakken die u in de tropen mag verwachten. Via uw gastheer of gastvrouw kunt u de baan laten bespreken.

Tekenen en schilderen

Bali heeft een prachtig landschap en een levendige cultuur, het is dus geen verrassing dat vele kunstenaars en toeristen hier inspiratie vinden. De musea en galerijen tonen bijzondere collecties van traditionele en moderne kunst van zowel nationale als internationale kunstenaars.

In deze setting organiseert Noella Roos olieverf schilder- en tekencursussen in haar atelier gelegen in een mooie stille tuin in Sanur. Noella is een Nederlandse, klassiek geschoolde schilder en tekenaar en geeft al meer dan 18 jaar schilder- en tekenles.

Noella organiseert volgens haar eigen kalneder lessen. Tijdens de eerste week van uw verblijf krijgt u de gelegenheid om kennis te maken met Noella, haar achtergrond en passies en de inhoud van de cursussen. Basis tekenmateriaal is aanwezig.

Als u benieuwd bent naar het lessenaanbod, aanvullende achtergrondinformatie en het werk van Noella kunt u een kijkje nemen op haar website: www.noellaroos.com

Taalles Bahasa Indonesia

De Balinezen zijn blij met elk Indonesisch woord van u! Op een speelse manier leert u de beginselen van de Indonesische taal.