Excursies op Bali

Door te overwinteren kunt u een groot aantal excursies volgen op Bali. Bali leent zich uitstekend voor het maken van kortere of langere dagexcursies. Zij voeren u langs bergen, bossen, ravijnen en vulkanen. Langs adembenemende rijstterrassen, schitterende stranden en meren met heilige tempels en kleurrijke ceremonies. Behalve deze excursies naar de belangrijke bezienswaardigheden, zijn er ook excursies naar kleine dorpjes in het minder bekende binnenland waar u kennismaakt met het Balinese leven van alle dag.

Verschillende types excursies op Bali

De sportieve overwinteraar kan bijvoorbeeld deelnemen aan "trekking tochten", onder andere in de omgeving van Belimbing ("de hemel van Bali") of raften in de binnenlanden op een van de drie snelstromende rivieren. U vaart dan dwars door de jungle langs diepe ravijnen en langs lieflijke rijstvelden. Ook de (al dan niet elektrisch ondersteunde) fietstochten vanaf de vulkaan langs idyllische dorpjes en rijstvelden in het binnenland blijven erg populair. Ook kunt u door onze lokale agent een speciale excursie op maat laten maken, of een auto met chauffeur huren, bijvoorbeeld wanneer u nostalgische plaatsen wilt bezoeken of zelf op ontdekking wilt gaan. Daarnaast zijn er meerdaagse excursies mogelijk naar omringende eilanden zoals Oost- en Midden-Java, Lombok, Sulawesi en Kalimantan. De excursies op Bali worden verzorgd door onze agent K.C.B.J. Tours & Travel uit Kuta. Onder leiding van de familie Purwa bieden zij u de gelegenheid op een veilige, maatschappelijke verantwoorde manier Bali te ontdekken. Aan het einde van de excursies op Bali, wordt u weer teruggebracht naar uw eigen resort. De heer Simon Purwa is ook Honorair Consul van de Nederlandse regering op Bali en wij zijn trots op onze jarenlange goede samenwerking. Voor uw vertrek krijgt u een uitgebreide beschrijving van de excursies op Bali. Ook de datums zijn vermeld, zodat u in alle rust alvast een planning kunt maken en deze kunt afwisselen met de activiteiten op het resort. Want u kunt het geloven of niet, de weken op Bali vliegen om en u zult merken dat u misschien zelfs tijd te kort komt!

Kom naar een informatiemiddag

Voor uw vertrek kunt u een van onze informatiemiddagen over excursies op Bali volgen. Deze informatiemiddagen worden gegeven op ons kantoor in Breda. Mocht u voor die tijd vragen hebben over uw boeking, uw vlucht of andere algemene vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met OBI door te bellen naar +31 (0)30 320 0505 of via ons contactformulier.