Excursies

Bali leent zich uitstekend voor het maken van kortere of langere dagexcursies. Zij voeren u langs bergen, bossen, ravijnen en vulkanen. Langs adembenemende rijstterrassen, schitterende stranden en meren met heilige tempels en kleurrijke ceremonies. Behalve deze excursies naar de belangrijke bezienswaardigheden zijn er ook excursies naar kleine dorpjes in het minder bekende binnenland waar u kennis maakt met het Balinese leven van alle dag.

De sportieve overwinteraar kan bijvoorbeeld deelnemen aan "trekkingtochten", onder andere in de omgeving van Belimbing ("de hemel van Bali") of raften in de binnenlanden op een van de drie snelstromende rivieren. U vaart dan dwars door de jungle langs diepe ravijnen en langs lieflijke rijstvelden. Ook de fietstochten vanaf de vulkaan langs idyllische dorpjes en rijstvelden in het binnenland blijven erg populair. Sinds afgelopen jaar zijn er ook tochten met electrisch ondersteunde fietsen beschikbaar.

Ook kunt u door onze lokale agent een speciale excursie op maat laten maken, of een auto met chauffeur huren, bijvoorbeeld wanneer u nostalgische plaatsen wilt bezoeken of zelf op ontdekking uit wilt gaan. Daarnaast zijn er meerdaagse excursies mogelijk naar omringende eilanden zoals Oost- en Midden Java, Lombok, Sulawesi en Kalimantan.

De excursies die wij u aanbieden worden verzorgd door onze agent K.C.B.J. Tours & Travel uit Kuta. Onder leiding van de familie Purwa bieden zij u de gelegenheid op een veilige, maatschappelijke verantwoorde manier Bali te ontdekken. De heer Simon Purwa is tevens Honorair Consul van de Nederlandse regering op Bali en wij zijn trots op onze jarenlange goede samenwerking.

Voor uw vertrek krijgt u een uitgebreide beschrijving van de excursies. Ook de datums zijn vermeld zodat u in alle rust alvast een planning kunt maken. Want u kunt het geloven of niet, de weken op Bali vliegen om en u zult merken dat u misschien zelfs tijd te kort komt!